
Gnocchi met spinazie
Ook voor vegetariërs!
Wat heb je nodig voor 2 man:
400 g gnocchi | 1 teen knoflook | 1 ui | 300 g gewassen spinazie | 2 tomaten | 30 g parmezaanse kaas geraspt | olijfolie | witte balsamicoazijn | peper en zout
En zo simpel is het:
Pel de knoflook en ui en snijd beide fijn. Snijd de tomaten in blokjes.
Met in een saladekom de tomaat en een derde van de spinazie. Voeg de balsamico azijn, scheutje olijfolie en peper en zout toe. Schep het geheel goed door.
Verhit wat olijfolie in een hapjespan of wok en fruit de knof en ui in 2 min glazig. Voeg de gnocchi toe en bak 4 minuten. Voeg de overige spinazie toe en laat slinken. Voeg de parmezaanse kaas toe en roer door het geheel.
Verdeel de romige gnocchi over de borden en serveer de salade ernaast.
Eet smakelijk!